Farkas Évát elengedte a Fidesz

Rendkívüli testületi üléseket akasztanak meg fideszes képviselők, vitatkoznak az üléseken, egymásnak üzengetnek a Facebookon. Most a Hagymafesztivál megnyitóján is csak egy fideszes képviselő volt jelen és elmaradt a csoportkép is.

A jelenségre Mucsi Tamás önkormányzati képviselő hívta fel a figyelmet oldalán. Azt írta: Makón fogy a levegő a polgármester körül, a sajátjai támadják és úgy tűnik, Lázár János támogatásával. Felsorolta: egyre többször fordul elő, hogy rendkívüli üléseket akasztanak meg a fideszes képviselők, legutóbb pedig már nyíltan vitatkoztak a testületi ülésen egymással. Megy az üzengetés Facebookon és már nem szívesen mutatkoznak egymással nyilvánosan. A Hagymafesztivál megnyitóján egyetlen fideszes képviselő jelent csak meg és elmaradt a szokásos csoportkép is.

Mucsi szerint Farkas Éva nem érti a jelzéseket és hiányzik belőle a menedzser szemlélet, ,,amivel egy ilyen típusú várost vezetni kell.” Mindig is közalkalmazott volt, ,,akkor is kapott fizetést, ha rosszul végezte a dolgát.”

A DK-s képviselő úgy véli, Lázár János nem engedi a többi képviselőnek, hogy a fideszes fellegvárat feladják. ,,Egyszerűen csak jelzik Farkas Évának, hogy ha dől a dominó, a felelősség egyedül az övé” – fogalmazott. Szerinte ,,Makó következő polgármesterét már nem Farkas Évának fogják hívni.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Orbán titokzatos külföldi forrástól kérne 11 ezer milliárd forintnyi hitelt

,,A szükséges pénzügyi forrásokat az Európai Unió megígérte. Ha a brüsszeli bürokraták mégsem adják ide azt a pénzt, ami Magyarországnak jár, akkor más pénzügyi forrásokból szerezzük be a szükséges összeget. Az erről szóló tárgyalásokat az Európai Unióval és más nemzetközi partnereinkkel el is indítottuk” – Orbán Viktor ezekkel a mondatokkal zárta a parlamenti őszi ülésszak nyitó beszédének (talán) legfontosabb részét. 

Tovább »

A nap idézete

,,Munkásság az élet sója,
A romlástól mely megójja;
S csak az, aki nem hevert:
Várhat áldást és sikert.”

Tovább »

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink