Fatolvajokat fogtak Makó környékén

A Földeák Polgárőr Egyesület két tagja szerdán délután járőrözést végzett Földeák és Makó között az út melletti erdősávnál – írja a megyei polgárőrszövetség oldala.

Vas Tibor, az egyesület elnöke elmondta, hogy a szolgálatukat civil gépkocsival végezték, mivel erről a területről már korábban történtek falopások. A járőrök november 23-án délután fél 2 körül tapasztalták, hogy az erdősáv egyik nyiladékából egy általuk ismeretlen Volkswagen kis tehergépkocsi hajt ki, amelyen fát szállítanak.

A gépkocsi Makó irányába sebesen elindult, mivel a járőrök előtt a gépkocsi ismeretlen volt, ezért erről értesítették a Makói Rendőrkapitányságot és követték. A járőrök folyamatosan kapcsolatban maradtak a kapitányság Tevékenység Irányító Központjával, aki segítséget küldött. A járőrök az ismeretlen kistehergépkocsit Apátfalváig kísérték, ahol szemből és hátulról kiérkező rendőr járőrök tartoztatták fel igazoltatás céljából.

A megállított jármű vezetője elmondta, többszöri kérdésre, hogy a kocsijában lévő fa Földeák külterületén az út menti erdősávból származik. Az ügyben a további intézkedést a helyszínre érkező rendőrök átvették, tette hozzá az elnök – olvasható a csmpszsz.hu-n.

(Fotó: ilusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink