Fejszével a kezében dühöngött egy kiszombori férfi

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki fejszével rongált meg egy autót.

A megalapozott gyanú szerint a 32 éves férfi 2022. szeptember 19-én, a reggeli órákban egy fejszével rongálta meg ismerőse autóját Kiszomboron. A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a helybéli férfit, akit még aznap gyanúsítottként hallgattak ki a Makói Rendőrkapitányságon. A fiatalember kihallgatásán elismerte a cselekmény elkövetését.

Az elkövetővel szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a rendőrök lezárták, és az ügyet vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink