Felbontották Bódi Attila szerződését Vásárhelyen

A mai napon meglehet az utódja, információk szerint Csongrád megyében ismert szakember érkezik. Vajon a szokásos magyar klubvezetői mentalitás győzött?

Csak néhány név és évszám: Arséne Wenger 19, Sir Alex Ferguson 27, Carlo Ancelotti 8 évig irányította, irányítja csapatát, természetesen voltak rosszabb periódusai a kluboknak, de mégsem váltottak edzőt, ami viszont egy-egy rosszabb eredmény után Magyarországon nagyon is jellemző. Azt, hogy Vásárhelyen is ez történt-e azt nem tudjuk, az viszont tény, hogy az NB III. Közép csoportjában a 15.helyen álló HFC-t nem Bódi vezeti tovább.

„A Hódmezővásárhelyi Futball Club elnöksége keddi ülésén felbontotta a felnőtt csapat edzőjének, Bódi Attilának a szerződését. A HFC elnöksége ezúton köszöni meg Bódi Attila eddigi munkáját és sok sikert kíván neki további edzői pályafutásához. Az elnökség keresi a megfelelő utódot, várhatóan a holnapi napon bejelentjük az új edző személyét” – áll az egyesület közleményében.

A csongradfoci.hu információi szerint Bódi Attila utódja Lóczi István lesz a HFC élén, de esélyes lehet a posztra a korábban az FK 1899 Szeged élén dolgozó Hüvös Gábor, valamint a vásárhelyiek utánpótlásánál dolgozó spanyol German Rodriguez Jimenez is.

A gárda tavaly veretlenül lett bajnok a megyei első osztályban és jutott fel Bódi Attila vezetésével.

(csongradfoci.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink