Féltékenységből megverte ismerősét egy Csongrád megyei faluban

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki féltékenységből okozott életveszélyes sérüléseket egy ismerősének – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint az egyik Csongrád megyei faluban élő férfi 2019. tavasza óta gyanakodott arra, hogy az élettársa szexuális viszonyt kezdett az egyik ismerősével. Ez a gondolat benne egyre erősödött, majd 2019. augusztus 7. napján, este, megkérdezte erről élettársát, aki elismerte, hogy korábban valóban volt viszonya a sértettel. Másnap a sértett SMS-ben megkereste a vádlottat, hogy tudna-e neki pénzt kölcsönadni, mire a vádlott közölte vele, hogy keresse fel őt lakóhelyén. Délután 5 óra körül a sértett megjelent a vádlott házánál, de már nem tudta elmondani, hogy miért jött, mert miután a belépett a házba, a vádlott ököllel fejen, illetőleg test szerte ütni kezdte őt, majd kérdőre vonta az élettársával folytatott viszony miatt. Az ütések következtében a sértett a földre került, ahol a vádlott többször belerúgott. A bántalmazásnak azzal lett vége, hogy a sértett el tudta lökni magától a vádlottat, ki tudott menekülni a házból és a kerítésen átmászva, az autójába beugorva elhagyta a helyszínt.

A sértett az otthonába távozott, majd mivel erős fejfájása, illetőleg mellkasi fájdalmai voltak, részére mentőt hívtak, majd kórházi ellátásban részesült.

A sértett a vádlott magatartása következtében a fej, az arc, valamint a felsőtest többszörös, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseit szenvedte el, valamint eltört az egyik bordája is, amely megsértve a mellhártyát közvetett életveszélyes állapotnak megfelelő légmellet okozott.

A főügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink