Közleményben kért bocsánatot az önkormányzat

Mint arról tegnap beszámoltunk: brutális elírás volt a makói adóforintokból fenntartott Makói Hírek c. újságban, szerintük ugyanazok hunytak el, akik házasságot kötöttek. Szerdán közleményt adott ki az önkormányzat, mutatjuk:

,,A Makó Város Önkormányzata által kiadott Makói Hírek információs lap 2020. év február hónap 17. napján megjelent, XXIII. évfolyam 2. számának tördelése és szerkesztése során hibát vétettünk, miszerint a 11. oldalon feltüntetett „Anyakönyvi hírek 5-6. hét” elnevezésű rovatban a házasságot kötött személyek és az elhalálozott személyek neve megegyezik.

 

Az okozott kellemetlenségekért ezúton is szíves elnézésüket kérjük! A hiba a www.mako.hu weboldalon már javításra került, és a következő lapszámban a pontos adatokat is közzé tesszük.

 

Ahogyan a mondás tartja: „Akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni.”. Ezúton szeretnénk tehát gratulálni a házasságot kötött makói polgártársainknak, és hosszú, boldog életet kívánni nekik! A hibáért még egyszer elnézésüket kérjük!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Spar sem teszi kötelezővé az oltást

A 14 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, de arra buzdítja minden egyes dolgozóját, hogy lehetőség szerint oltassa be magát – közölte a cég. Ugyanakkor minden működési területén kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink