Fennakadt az ellenőrzésen a Porsche Panamera

A spanyol hatóságok körözték azt az autót, amit a magyar rendőrök foglaltak le a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen.

Egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre 2022. május 31-én 0 óra 30 perckor egy Porsche Panamera típusú, spanyol honosságú személygépkocsi vezetőjeként az átkelőhelyen. Az ellenőrzés megállapította, hogy az autó típusmatricáját és alvázszámát is meghamisították, az eredeti azonosítójelek alapján viszont szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, a járművet a spanyol hatóságok keresik.

A román állampolgárságú sofőrrel szemben a rendőrök egyedi azonosítójellel visszaélés miatt indítottak eljárást. A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a 10 millió forint értékű járművet lefoglalták.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink