Fenntartották a nagylaki pedofil letartóztatását

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően felülvizsgálta a Szegedi Ítélőtábla annak a 67 éves férfinek a letartóztatását, akivel szemben a Szegedi Törvényszéken 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető bűncselekmény miatt folyik az elsőfokú eljárás – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott 2016 novembere és 2017 februárja között sorozatosan, felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt molesztálta szexuálisan a felügyeletére bízott 8 éves fiúgyermeket.

A kényszerintézkedés további fenntartását a szökés és elrejtőzés, illetőleg a bűnismétlés veszélye tette indokolttá – írták.

(ugyeszseg.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Makóról Vásárhelyre viszik a súlyos covidos betegeket

Tekintettel arra, hogy COVID intenzív részleg jelenleg Hódmezővásárhelyen működik, így a makói telephelyünkön ellátott beteg állapotromlása esetén, amennyiben a beteg állapota potenciálisan intenzív terápiás ellátást igényel, úgy Hódmezővásárhelyre kerülnek átszállításra – olvasható a kórház honlapján a tájékoztatás, melyet Dr. Kallai Árpád főigazgató írt alá.

Tovább »

Jakab: a szabadságharcosnál tele lett a gatya

Úgy rögzítette az üzemanyagárat 480 forinton, hogy egy újjal nem nyúlt az adókhoz. A szabadságharcosnál tele lett a gatya. Kell a pénz, kell az adó,  hogy legyen miből kifizetni a 13.havi nyugdíjat – reagált a Jobbik elnöke a miniszterelnök reggeli rádióinterjújára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Átvette díszpolgári címét Martonosi György

A múlt héten méltó körülmények között adták át Dr. Martonosi Györgynek a „Maroslele Díszpolgára” címet, valamint Gazdag Istvánnak a „Maroslele Községért” címet. Kitüntetésükről a képviselő-testület még szeptemberben döntött. Az elismeréseket a Lelei Napok keretein belül szerették volna átadni, de sajnos azon nem tudtak részt venni.

Tovább olvasom »