📺 Bayer Zsolték a jászberényi vereség után: „Még egy ilyen választás, és Magyarország örökre elveszett”

A Sajtóklub nagyra becsült orbánista tagjai megzuhantak a hétfő esti adásban. Az ok Pócs János, fideszes parlamenti képviselő megzuhanásának kiváltójával egyezik: a Jászberényi választás.

„Itt valami elementáris erejű protest szavazás zajlott le, és nem dughatjuk homokba a fejünket, hanem erről beszélni kell, mert szerintem baj van”

– mondta hétfő este Bayer Zsolt a Sajtóklub egyik legszomorúbb adásában.

Majd a “Mi lehet az oka az ellenzék sikerének?” referenciapontot kijelölő kérdésre kereste a választ Szentesi Zöld László, Bencsik András, és Huth Gergely. A kivitelezés több, mint szórakoztatóra sikerült.

Bayer Zsolt szerint jelzésértékű az eredmény és igen sok kérdést vet fel, ugyanis 3500-zal több szavazatot kapott a megismételt választás során a mindenki által támogatott jobbikos jelölt a Fidesz-KDNP-s polgármesterrel szemben. Ehhez tette hozzá világégést vizionálva Szentesi Zöldi László, hogy:

Vissza kell találni a néphez, vissza kell találni azokhoz az emberekhez, akik részben ostobaságból, részint tájékozatlanságból, tömegesen választanak olyan politikusokat, akiknek a nevét sem tudják. (….) Nem elég már újragombolni a kabátot, hanem valamit tenni kell, mert ennek egy nagyon előrehaladott változata köszönhet ránk 2022-ben.”

Bencsik András  szerint meg kell fejteni, hogy a Fidesz hol rontotta el, hogy ilyen eredmények születtek. És ezt azért nehéz megfejteni, mert Magyarországon az elmúlt időkben egészen elképesztően csodálatosan fantasztikus eredmények születtek. Nem lehet érteni, hogy nem veszi ezt valaki észre. Valószínűleg ostobaságból, ugye, ahogy Szentesi utalt rá.

Olyan csodálatos fejlődést mutatott Magyarország minden téren, ami a magyar történelemben egyedülálló. Ezt soha ne felejtsük el. Én magamnak úgy fogalmaztam meg, hogy a Fidesz egyre súlyosabb vereséget szenved. Azért mondom, hogy egyre súlyosabb, mert csináltunk egy közvélemény kutatást, és már csak 38%-os volt két hete a Fidesz népszerűsége, és ezt a jászberényi, a szekszárdi és a komlói eredmények mutatják, hogy elmúlt az aranykor. (…) Meg kell fejtenünk, hogy mit rontottunk el – jelentette ki Bencsik. (Az “olyan csodálatos” jelzős szerkezetért nem tudjuk, hogy jár-e külön prémium, vagy pusztán önszorgalomból érezte szükségességét a Mariana-árok mélységű szervilis viselkedésnek.)

No, de aztán Huth Gergelyben valami megvilágosodott. Szerinte egészen máshogy kommunikál a nyugati világ emberével a nyugati politika.

Ma már elsősorban a politikai döntéseket főleg a fiatalok között az határozza meg, hogy a zsebemben lévő telefonon mi pittyeg, és mi ezt az egész erőteret, ezt a mezőt sértettségből, oda nem figyelésből , figyelmen kívül hagytuk eddig – fogalmazott Huth.

Minden álláspontot megismerve azért a megoldáskeresési-verseny fődíját egyértelműen Bencsik Andrásnak adnánk, aki szerint komoly probléma, hogy

az új jobboldali milliárdosok bujkálnak, mert félnek „a gonosz médiától”, és ezzel azt a látszatot keltik, hogy azért gazdagok, mert tolvajok. Pedig nem. Ugyanis nem arról van szó, hogy loptak, hanem szerencsésen versenyeztek – jelentette ki.

A műsort itt lehet megnézni:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Nekem mindig fontos volt, hogy átéljem: aki közelebbi kapcsolatba kerül velem, éreztesse, örül, mikor újra találkozunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Szombattól visszajön a maszk

Szombattól ismét kötelező lesz a maszk viselése zárt térben. Az 500 főnél nagyobb rendezvényeket csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón csütörtökön.

Tovább olvasom »