Ferencszállás legidősebb férfi lakóját köszöntötték

Otthonában köszöntötte Jani János polgármester, Pálfi Lászlóné képviselő és Széll Klári, az önkormányzat munkatársa Bárdos Lajost, Ferencszállás község legnagyobb élettapasztalattal rendelkező férfi lakóját – adta hírül oldalán a község első embere.

Lajos bácsi 1932. március 16-án született Ferencszálláson, tehát 90 éves. Elmondása szerint már gyermekkora óta folyamatosan dolgozik. Volt olyan eset, hogy idősebbnek vallotta magát csak azért, hogy munkát kaphasson. Feleségét sajnos már elveszítette, Jolánka nénivel 61 évet éltek együtt. Családjában 1 leánya, 2 unokája és 4 dédunokája köszöntötte.

Jani János polgármester azt írta: távozásuk előtt a múzeumuknak ajándékozott egy 62 éves fonatot, amit ő maga készített búzából. Érdekessége, hogy még a szemek sem hullottak ki belőle.

(Fotó: Jani János Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »