Ferencszállás legidősebb férfi lakóját köszöntötték

Otthonában köszöntötte Jani János polgármester, Pálfi Lászlóné képviselő és Széll Klári, az önkormányzat munkatársa Bárdos Lajost, Ferencszállás község legnagyobb élettapasztalattal rendelkező férfi lakóját – adta hírül oldalán a község első embere.

Lajos bácsi 1932. március 16-án született Ferencszálláson, tehát 90 éves. Elmondása szerint már gyermekkora óta folyamatosan dolgozik. Volt olyan eset, hogy idősebbnek vallotta magát csak azért, hogy munkát kaphasson. Feleségét sajnos már elveszítette, Jolánka nénivel 61 évet éltek együtt. Családjában 1 leánya, 2 unokája és 4 dédunokája köszöntötte.

Jani János polgármester azt írta: távozásuk előtt a múzeumuknak ajándékozott egy 62 éves fonatot, amit ő maga készített búzából. Érdekessége, hogy még a szemek sem hullottak ki belőle.

(Fotó: Jani János Facebook oldala)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »