Ferencszállás legidősebb férfi lakóját köszöntötték

Otthonában köszöntötte Jani János polgármester, Pálfi Lászlóné képviselő és Széll Klári, az önkormányzat munkatársa Bárdos Lajost, Ferencszállás község legnagyobb élettapasztalattal rendelkező férfi lakóját – adta hírül oldalán a község első embere.

Lajos bácsi 1932. március 16-án született Ferencszálláson, tehát 90 éves. Elmondása szerint már gyermekkora óta folyamatosan dolgozik. Volt olyan eset, hogy idősebbnek vallotta magát csak azért, hogy munkát kaphasson. Feleségét sajnos már elveszítette, Jolánka nénivel 61 évet éltek együtt. Családjában 1 leánya, 2 unokája és 4 dédunokája köszöntötte.

Jani János polgármester azt írta: távozásuk előtt a múzeumuknak ajándékozott egy 62 éves fonatot, amit ő maga készített búzából. Érdekessége, hogy még a szemek sem hullottak ki belőle.

(Fotó: Jani János Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

128 éve született Török Sophie (született Tanner Ilona) Baumgarten-díjas író, költő, Babits Mihály felesége.

Tovább »

Jövőre sem maradunk makói naptár nélkül

A Szirbik Miklós Egyesület elkészítette a 2024. évi naptárját, amely Híres makóiak címmel jelent meg. Galamb Józseftől Pulitzeren át Mályusz Elemérig 12 híres makói fotója és rövid életrajza kapott benne helyet – számolt be róla az egyesület elnöke, Zeitler Ádám.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink