Ferencszállás legidősebb férfi lakóját köszöntötték

Otthonában köszöntötte Jani János polgármester, Pálfi Lászlóné képviselő és Széll Klári, az önkormányzat munkatársa Bárdos Lajost, Ferencszállás község legnagyobb élettapasztalattal rendelkező férfi lakóját – adta hírül oldalán a község első embere.

Lajos bácsi 1932. március 16-án született Ferencszálláson, tehát 90 éves. Elmondása szerint már gyermekkora óta folyamatosan dolgozik. Volt olyan eset, hogy idősebbnek vallotta magát csak azért, hogy munkát kaphasson. Feleségét sajnos már elveszítette, Jolánka nénivel 61 évet éltek együtt. Családjában 1 leánya, 2 unokája és 4 dédunokája köszöntötte.

Jani János polgármester azt írta: távozásuk előtt a múzeumuknak ajándékozott egy 62 éves fonatot, amit ő maga készített búzából. Érdekessége, hogy még a szemek sem hullottak ki belőle.

(Fotó: Jani János Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink