„Zay-keltés”: 30 hangosbemondós autó indul az ország harminc, „billegőnek” tartott választókerületébe

Harminc hangosbemondós autó indul a hétvégén az ország harminc, „billegőnek” tartott választókerületébe, hogy oda is elvigye az Egységben Magyarországért pártszövetség üzenetét, ahol egyébként mindent elhallgat a helyi fideszes média – jelentette be pénteken Budapesten a Hősök terén a momentumos Fekete-Győr András, a Párbeszéd színeiben politizáló Tordai Bence és a liberális Bősz Anett, aki DK-frakció tagja.

Mint elhangzott, három fő üzenetük van:

  • Az első, hogy Orbán Viktor Vlagyimir Putyin embere, márpedig Magyarországnak a Nyugathoz kell tartoznia, és ehhez kormányváltásra van szükség.
  • A második üzenet, hogy Orbán nem tudja megoldani a megélhetési válságot, hiszen ő okozta. Erre a megoldást az áremelés helyett a bér- és nyugdíjemelés jelenti.
  • Mindemellett azt is hangsúlyozza az ellenzék, hogy Orbánnak már nem ad pénzt az unió, csak egy új kormány tudja hazahozni a minden magyarnak járó másfél millió forintos EU-támogatást.

A hangosbemondós autók mellett hatszáz aktivista is megy a billegőnek tartott körzetekbe, hogy így segítsék a kormányváltást.

Az Egységben Magyarországért felhívja a figyelmet arra, hogy a közvélemény-kutatások szoros eredményt jósolnak: csupán hibahatáron belüli, néhány százalékpont a különbség a két tábor között, és a legkiélezettebb versenyt ígérő körzetekben akár néhány szavazaton is múlhat a végeredmény. Eközben az is látszik, hogy a külföldön élő magyarok többen regisztráltak, mint négy éve, a fiatalok körében pedig kétharmada van az ellenzéknek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

232 éve született Gróf Széchenyi István író, polihisztor, közgazdász, a Batthyány-kormány közlekedési minisztere, a „legnagyobb magyar”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink