Fertőtlenítőszereket és kesztyűket adományoztak vásárhelyi intézményeknek

Hétfőn fertőtlenítőszereket és latex kesztyűt adott át több vásárhelyi intézménynek Krupiczer Ferenc önkormányzati képviselő (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért). A csomagból kaptak a Kovács-Küry Időskorúak Otthona, a Nyugdíjas Lakópark és a Badalik Bertalan Szociális Szolgáltató Hajléktalanokat Ellátó Egyesített Intézmény dolgozói és lakói.

Úgy érzem, hogy ebben a vészhelyzetes időben minden segítségre szükség van. Tudom, hogy sokan segítenek hasonló módon. Ennek igazán örülök. Hiszem, hogy ennek a sok segítségnek is köszönhető, hogy a járvány eddig nem öltött hatalmas méreteket. Maradjon is így. Ehhez szükséges, hogy az emberek továbbra is betartsák a kijárási korlátozásokra vonatkozó előírásokat. Tehát maradjanak otthon. Az idősek és a rászorulók pedig kérjenek segítséget az önkormányzattól – közölte a képviselő.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Települési elismerést kapott a Földeák Polgárőr Egyesület

Az önkormányzat képviselő-testülete a Falunapot megnyitó ünnepi ülésén ,,Földeákért” címet adományozott a Földeák Polgárőr Egyesület részére. A kitüntetéssel járó, külön erre az alkalomra készített díszoklevelet és emlékplakettet Vas Tibor, az egyesület elnöke vette át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »