Fertőtlenítőszereket és kesztyűket adományoztak vásárhelyi intézményeknek

Hétfőn fertőtlenítőszereket és latex kesztyűt adott át több vásárhelyi intézménynek Krupiczer Ferenc önkormányzati képviselő (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért). A csomagból kaptak a Kovács-Küry Időskorúak Otthona, a Nyugdíjas Lakópark és a Badalik Bertalan Szociális Szolgáltató Hajléktalanokat Ellátó Egyesített Intézmény dolgozói és lakói.

Úgy érzem, hogy ebben a vészhelyzetes időben minden segítségre szükség van. Tudom, hogy sokan segítenek hasonló módon. Ennek igazán örülök. Hiszem, hogy ennek a sok segítségnek is köszönhető, hogy a járvány eddig nem öltött hatalmas méreteket. Maradjon is így. Ehhez szükséges, hogy az emberek továbbra is betartsák a kijárási korlátozásokra vonatkozó előírásokat. Tehát maradjanak otthon. Az idősek és a rászorulók pedig kérjenek segítséget az önkormányzattól – közölte a képviselő.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

94 éve született Hankiss Elemér, Széchenyi-díjas magyar szociológus, filozófus, értékkutató, irodalomtörténész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Az elmúlt 4 évben titkolták a kórházi fertőzések adatait

2018 nyarán, emberi erőforrások miniszterévé kinevezése után nem sokkal Kásler Miklós a kórházi fertőzéseket nevezte meg az egészségügy egyik legakutabb problémájának, egyben azok visszaszorítását az elkövetkező időszak legfontosabb feladatának – emlékeztet a 444, ami arra is felhívja a figyelmet, hogy ez nem hogy nem történt meg, de az adatok transzparenciája és valóssága körül is számos probléma akadt.

Tovább olvasom »