Földeáki lány a szépségverseny döntőjében Egyiptomban

Ismét magyar lányért szurkolhatunk a 28. Top Model of the World világversenyen. A 19 éves, Földeákon élő, makói születésű Palócz Léna vasárnap utazott ki az egyiptomi Hurghadába – számolt be róla a Blikk.

Léna a szüleivel él Földeákon és magán zeneiskolában klasszikus klarinét szakon tanul. Egészen kicsi lányként, 7 évesen kezdett el zenét tanulni, mára már a helyi fúvós zenekarban játszik. Emellett sminkiskolába jár.

„Mindig vonzott a szépségipar világa, a színpad, a divat, a gyönyörű ruhák. Ezért úgy döntöttem, családom támogatásával, hogy szeretném ezen az új területen kipróbálni magam és profi szakemberektől tanulni, illetve tapasztalatot gyűjteni. Fásy Ádámtól, a verseny tulajdonosától és feleségétől, Marikától minden segítséget megkapok. Nagyon hálás vagyok nekik, hogy részese lehetek ennek a rangos versenynek.” – mondta Léna a Blikknek.

A szervezők a színpadi mozgás és a koreográfiák tanulása mellett, minden napra beiktattak egy szabadidős programot.

A finálé március 11-én lesz.

(Fotó: Magyarok Világszépe – Szépségverseny Facebook oldal)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

232 éve született Gróf Széchenyi István író, polihisztor, közgazdász, a Batthyány-kormány közlekedési minisztere, a „legnagyobb magyar”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink