Gazdag Istvánné 25 éve polgárőr Maroslelén

Az elmúlt hétvégén ismét megrendezték, már 25. alkalommal a Maroslelei Polgárőr és Tűzoltó Egyesület bálját. Az est folyamán többen is elismerést vehettek át az egyesületben végzett munkájuk érdemeként.

Drimba Tibor polgármester köszöntőjében elmondta: az elmúlt évek nehéz időszakot hoztak el számunkra. A covid és az illegális migrációs helyzet mellett sajnos pár napja bekövetkezett az, amitől sokan tartottunk. A szomszédos Ukrajnában háború van. Reméli, mihamarabb beköszönt a béke és a lehető legkevesebb áldozattal fog járni.

Az ünnepségen köszöntötték Gazdag Istvánnét, aki a polgárőr egyesületben 25. évét töltötte be. 1958. február 16-án született Szegeden, ott élt és járt iskolába. 1975-ben költöztek a maroslelei tanyavilágba, ahol megismerte férjét és született két gyermeke. Férjével és gyermekeivel 1981-ben költöztek közösen a faluba, ahol most is élnek. 1997 óta a polgárőrség aktív tagja. Az egyesület és a tagok nagyon sokat köszönhetnek neki, mivel a könyvelést és a pályázatokat is ő készíti el. Amellett, hogy ezt felvállalta, nagyon sokat tevékenykedik a külső szolgálatokban is.

(Fotók: Drimba Tibor hivatalos oldala)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Pilinszky János a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője, Baumgarten-díjas, József Attila-díjas és Kossuth-díjas.

Tovább »

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink