Gazdag Istvánné 25 éve polgárőr Maroslelén

Az elmúlt hétvégén ismét megrendezték, már 25. alkalommal a Maroslelei Polgárőr és Tűzoltó Egyesület bálját. Az est folyamán többen is elismerést vehettek át az egyesületben végzett munkájuk érdemeként.

Drimba Tibor polgármester köszöntőjében elmondta: az elmúlt évek nehéz időszakot hoztak el számunkra. A covid és az illegális migrációs helyzet mellett sajnos pár napja bekövetkezett az, amitől sokan tartottunk. A szomszédos Ukrajnában háború van. Reméli, mihamarabb beköszönt a béke és a lehető legkevesebb áldozattal fog járni.

Az ünnepségen köszöntötték Gazdag Istvánnét, aki a polgárőr egyesületben 25. évét töltötte be. 1958. február 16-án született Szegeden, ott élt és járt iskolába. 1975-ben költöztek a maroslelei tanyavilágba, ahol megismerte férjét és született két gyermeke. Férjével és gyermekeivel 1981-ben költöztek közösen a faluba, ahol most is élnek. 1997 óta a polgárőrség aktív tagja. Az egyesület és a tagok nagyon sokat köszönhetnek neki, mivel a könyvelést és a pályázatokat is ő készíti el. Amellett, hogy ezt felvállalta, nagyon sokat tevékenykedik a külső szolgálatokban is.

(Fotók: Drimba Tibor hivatalos oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Újabb zenés demonstrációt tartottak a Bartók iskola megmaradásáért

Nagyjából 30 szülő és gyermekeik részvételével zajlott zenés megmozdulás szombaton a Bartók iskola előtt. A szülők a székhelyintézmény jogviszonyának szüneteltetésével sem értenek egyet – ez ellen tiltakoztak ma és vasárnap is fognak. Mindemellett jogi úton is megtámadták a fenntartó tankerület döntését.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink