Földeákon is tűz volt a hétvégén

Több tűzeset is volt az elmúlt napokban, de személyi sérülés egyik esetben sem történt. 

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint szombaton három szabadtéri tűzesethez riasztották az egységeket. Csongrádon, Szikáncson és Földeákon csaptak fel a lángok, a tüzet a hódmezővásárhelyi, a makói és a csongrádi hivatásos, valamint a földeáki önkéntes tűzoltók oltották el.

A száraz fű égett vasárnap délben Tiszaszigeten. A lángok mintegy kétezer négyzetméteres területet érintettek. A szegedi hivatásos egységek három vízsugárral fojtották el a lángokat, személyi sérülés nem történt. 

Egy hektáron égett az erdő aljnövényzete vasárnap Algyőnél. A szegedi hivatásos, valamint az algyői létesítményi tűzoltók közös erővel, rövid idő alatt elfojtották a lángokat, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem okozott károkat a környezetben. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink