Nehéz mérkőzésen nyert a Makó FC

A Maros-partiak a Rákosmente otthonában arattak egy gólos győzelmet vasárnap. A csapat továbbra is a negyedik helyen áll.

Rákosmente FC – Makó FC 0-1 (0-0)
NB3 közép csoport, 26. forduló. Vezette: Héra Csanád (Dobos, Pálinkás)

Rákosmente: Nyirati – Ország, Darabont, Nyilas, Győrfi (Tóth 72′), Ott, Vattai, Lettner, Kovács, Tarjáni, Mascsák (Fellegi 83′).
Makó: Bordás – Belanka, Dóra, Seres, Pantelis (Rózsahegyi 90′), Babolek (Rabecz 66′), Varga (Sirokmán 66′), Zámbori, Széll (Juhász 84′), Pócs, Nikic.

Gsz.: Seres 58′.
Sárga: Darabont 12′, Nyilas 37′, Tóth 84′, ill. Varga 46′, Bordás 71′, Sirokmán 81′, Zámbori 85′, Seres 93′.

Nehéz győzelem volt, a végjátékot sokkal rutinosabban kell megoldanunk! Ma örülünk a győzelemnek, holnaptól készülünk a következő mérkőzésre!”értékelt a találkozó után Siha Zsolt, a makóiak vezetőedzője.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »