Fontos tudni: a félévi bizonyítvány már beleszámít a középiskolai felvételibe

Vége az őszi szünetnek. Kedves nyolcadikosok, húzzatok bele! Most nektek ez az egyik legfontosabb időszak, mert a mostani félévi bizonyítvány beleszámít a felvételibe – hívja fel a figyelmet Orosné Spák Hedvig.

A nyugdíjas pedagógus a Makói Csípősnek elmondta, ha van, amiben javítania kell nekik, akkor tegyenek érte, ugyanis mindjárt itt a téli szünet, utána pedig már igen kevés idő lesz erre.

,,Jól nézzetek körül, hogy hol szeretnétek folytatni a tanulmányaitokat! Gondoljátok végig, hogy mi érdekel legjobban, miben szeretnétek fejlődni! Hallgassátok meg szüleitek, pedagógusaitok véleményét, javaslatait! Ők ismernek titeket, látják a képességeiteket. De harcoljatok az álmaitokért, kérjetek segítséget a megvalósításaihoz!”

– fogalmazott Orosné, végül sok sikert, okos döntést kívánt a nyolcadikosoknak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink