📺 Stresszlevezető szoba, vagyis rage room nyílt Makón

TV, számítógép, monitor, konyhai eszközök – ezeket mind darabokra törhetjük Kelet-Magyarország egyetlen rage roomjában, vagyis stresszlevezető szobájában, amely Makón nyílt meg a napokban. A részletekbe Németh Csaba, az egyik tulajdonos avatta bele a Makói Csípőst.

Szeged után Makón nyitottatok rage roomot. Mit tapasztalhat az, aki kipróbálja, hogyan kell elképzelni?

Színvonalasabb helyen és környezetben sikerült megnyitnunk Makón. A szolgáltatásunk változatlan. A lazulni vágyó, stressztől megszabadulni akaró emberek látogatnak el hozzánk, hogy levezessék a feszkót. Ugyanúgy biztonságos körülmények között tehetik ezt meg, védőfelszerelésben.

Milyen tárgyakon lehet levezetni a stresszt? Mik vannak kihelyezve?

Próbálunk életszerű körülményeket teremteni, ezért úgy rendezzük be a szobát, olyan tárgyakkal, amik egy háztartásban megtalálhatóak. Pl. TV, számítógép, monitor, porszívó, konyhai eszközök, poharak, tányérok, üvegek, rádió, stb.

Sok ilyen hely nincs az országban. Mik voltak a visszajelzések és mire számítotok Makón?

Az országban három rage room van, Kelet-Magyarországon mi vagyunk az egyetlenek. A visszajelzések nagyon jók, egyre távolabbi helyekről jönnek hozzánk a vendégek. Mivel Makó közel van a határhoz, ezért a makói vendégeken kívül számítunk az idelátogató külföldi vendégekre is. Közel vagyunk a Hagymatikumhoz, ezért a tombolás után irány a fürdő!

Németh Csaba korábban elmondta oldalunknak, biztonságos körülmények között dühönghetjük ki magunkat, ezáltal kiadhatjuk magunkból a feszültséget. Ezek a tárgyak egyébként is szemétre kerülnének jó esetben. Rosszabb esetben valamelyik erdőben vagy árok partján landolnának. Miután ,,terápiás” célra fel lettek használva, utána gondoskodnak róla, hogy biztosan a megfelelő helyre kerüljenek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Pilinszky János a huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője, Baumgarten-díjas, József Attila-díjas és Kossuth-díjas.

Tovább »

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink