Garancsi István cége 3,2 milliárd forintért épít négycsillagos hotelt Szegeden

A Szeged-Csanádi Egyházmegye által kiírt közbeszerzésen a Hotel Szent Gellért Fórum tervezési és kiviteli munkálatait a Garancsi István érdekeltségébe tartozó Market Építő Zrt. nyerte el – vette észre a HVG az uniós közbeszerzési értesítőben.

Orbán Viktor kötélbarátjának cége tavaly december 29-én szerződött le az egyházmegyével 3,2 milliárd forintért, a tender meghívásos alapon zajlott. A felépülő szálloda ötven szobás és négycsillagos lesz, valamint a megrendelő egyházmegye kifejezett kérése miatt kápolna is lesz benne.

Az építkezés a Dorozsmai út 2-4. számú telken fog zajlani, ahol már jelenleg is áll egy futballstadion.

(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink