📺 Gáspár Sándor 2015 óta kéri az árkok rendbetételét, hiába

Az önkormányzati képviselő (MSZP) a szélesedő Nagyér csatornára és a rossz állapotban lévő vízelvezető árkokra hívta fel a figyelmet a legutóbbi testületi ülésen. Ahogy lenni szokott, a város vezetőinek nem volt rá válasza.

Gáspár szerint nem csak a Jángori csatornát, hanem a Nagyért is be kell fedni – utóbbit a víz magától szélesíti. A helyzet annyira rossz, hogy az egyik Czuczor utcai családi ház mögött az előírás szerinti 6 méter helyett 3, 3 és fél méterre folyik, a kert végében a kerítés kidőlt.

2015-ben beadott egy listát, hogy 2019-ig mit szeretne a körzetben megcsinálni. Erre írásban olyan választ kapotthogy gyártanak lapokat, amikkel ki lehet burkolni a csapadékvíz-elvezető árkokat. Ez három éve folyamatosan szóba került a lakossági fórumokon is, de azóta sem történt semmi.

A képviselő elmondása szerint az elmúlt hetekben történt esőzések elérték azt, hogy az eddig ott lévő lapokat elkezdte kimosni a víz és idő kérdése, hogy mikor omlanak be az árkok.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink