Gúnyolódó videó jelent meg Farkas Éva szövetségeseiről, de nem volt benne az összes fideszes képviselő

Ízléstelen videó jelent meg a Facebookon, ahol a polgármestert, férjét, munkatársait, makói fideszes képviselők egy részét láthatjuk, viccesnek szánt aláfestő hangokkal, különböző feliratokkal. Bár Farkas Éva Erzsébet egy sokkal kisebb dolog miatt ,,jogi lépésekettervezett oldalunk, a Makói Csípős ellen, érdekes, hogy a gyalázkodó videóhoz mindössze annyit fűzött: szánalmas, primitív, erkölcstelen.

A lejárató videó eredeti forrását nem ismerjük, a Makón élekből kitiltottak nevű csoportban bukkantunk rá, Mucsi Tamás önkormányzati képviselő osztotta meg. (A felvételt stílusa miatt nem szeretnénk itt megosztani, de ide kattintva megtekinthető.)

A hozzászólók közül többen azt hitték, Mucsi készítette a szánalmas összeállítást, de hangsúlyozta: nem ért egyet az ilyen stílussal, róla is csináltak hasonlót és ez nem demokrata ,,szellemi” termék.

,,Aki figyelmes, az a videóban szereplő/nem szereplő személyek kapcsolatáról találhat árulkodó jeleket”

– írta sokat sejtetően Mucsi. Csütörtöki online tájékozatásában elárulta, hogy bár nemtetszését fejezte ki és semmi köze a videóhoz,

az egyik fideszes képviselő férje mégis megfenyegette, méghozzá a saját háza előtt.

Szintén tegnap este tette közzé Farkas Éva Erzsébet az álláspontját az elhíresült videóról.

,,A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet nehézségeinek kezelése komoly terhet rótt rám, képviselőtársaimra és kollégáimra egyaránt. Időről időre hálával tölti el szívemet a tudat, hogy ilyen nagyszerű és odaadó csapattal dolgozhatok együtt, városunk talpon maradásáért és fejlődéséért ebben az embert próbáló időszakban, mind a közigazgatás, városgazdálkodás, egészségügy és mezőgazdaság területén. Éppen ezért háborít fel mélységesen, hogy a múlt héten megjelent gyalázkodó videóban azokat a hozzám közelálló és munkámat maximálisan segítő és támogató embereket teszik gúny tárgyává, akik a legtöbbet teszik városunkért, közösségünkért.”

Hozzátette:

,,szánalmasnak és erkölcstelennek tartom, hogy míg a videóban lejáratott személyek éjt nappallá téve fáradoznak velem együtt azon, hogy orvosolják a járványhelyzet okozta károkat, veszteségeket, addig más energiáját és kreativitását lejárató és primitív videó készítésébe fekteti. A jövőre nézve mindenképp érdemes ezen elgondolkodni …”

A videó eredetét nem ismerjük, az mindenesetre furcsa, hogy nem szerepel benne az összes fideszes képviselő. A színfalak mögött zajlik a belháború a makói Fideszben?

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »