Gyenge játékvezetés mellett kapott ki a Makói KC

Katasztrofális játékvezetés mellett vereséget szenvedtünk hazai pályán – adta hírül a Makói Kézilabda Club oldalán.

Mint írják, a két játékvezető ,,sorozatos téves ítéleteikkel jelentős mértékben befolyásolták a mérkőzés végeredményét. A 4-5-6 lépés, a levegőben lökés, a lerántás, a durva szabálytalanság megengedett volt a Köröstarcsának.” Hozzáteszik, a vendégcsapat játékosai ,,folyamatosan presszionálták és szóval tartották a két játékvezetőt”.

Makói KC – Köröstarcsai KSK 28-35 (14-15)
NB II. Dél-keleti csoport, férfi felnőtt, 20. forduló. Vezette: Herceg Udo Miltiádész és Piller Tamás

Makó: BALÁN – CSÁNYI R. 7, GAZSÓ 6, Maróti 5, Szilágyi 4, Árokszállási 3, Miksi 2, Fodor 1, Lajtár, Hegyi, Valaczkai, Bajorhegyi, Szabó M., Kocsis. Edző: Miksi István.

Hétméteres: 2/1, ill. 4/4
Kiállítás: 6 p., ill 14 p.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

76 éve született Máté Péter, magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.

Tovább »

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább olvasom »

Elkészült a második informatikaterem rekonstrukciója is a Galambban

A földszinti rossz állapotban lévő géptermek új, méltó helyre kerültek. Az átalakításokkal az iskola földszintjét, – reményeik szerint szeptemberre, – teljes egészében a diákéletnek adhatják át, míg az első emeleten a közismereti, a második emeleten pedig a szakmai tárgyak oktatásához lettek adottak a feltételek – számolt be róla az Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola.

Tovább olvasom »