Gyerekeket mentettek a Tiszából Szegeden

Állampolgári bejelentés érkezett 2021. június 7-én 16 óra 48 perc körül, miszerint Szeged közigazgatási területén, a Tisza folyón egy híd alatt felborult egy csónak és két személyt sodor a folyó – írja a police.hu.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyors intézkedésnek köszönhetően a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság szolgálati kisgéphajója késedelem nélkül, időben érkezett a vízbe esett személyek felkutatására és épségben kimentette a 11 és 13 éves szegedi lakosokat a vízi eszközükkel együtt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Makói Idősek Otthonában járt a Hanki-Ker Mikulása

A Csongrád-Csanád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába az idősek által már hosszú-hosszú évek óta nem látott vendég érkezett egy helyi vállalkozás, a Hanki-Ker Kft. kezdeményezésének köszönhetően – számolt be róla Botlik Anita.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink