📷 Gyermekekkel telt meg a makói tűzoltó-laktanya is

A BM OKF idén is meghirdette a „Nyitott szertárkapuk” elnevezésű országos programsorozatát. Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Csongrádon, Makón és Szegeden, emellett Ruzsán és Kisteleken is külön programokkal várták a családokat a tűzoltók.

Délelőtt tíz órától délután négy óráig várták a tűzoltók az érdeklődőket a laktanyákban. Sok helyen már a nyitáskor hatalmas sor kígyózott a bejáratok előtt. Több ezren akartak egy kicsit tűzoltóvá válni, közelről átélni és megismerni a tűzoltók varázslatos, kihívásokkal teli világát.

Természetesen a legkisebbek voltak azok, akik a legnagyobb csodálattal és érdeklődéssel fordultak az egyenruhások irányába. Sokuknak már az is hatalmas élményt jelentett, hogy találkozhattak a tűzoltókkal, közöttük járkálhattak, sőt, a bátrabbak kérdéseket is tehettek fel nekik – számolt be róla a megyei katasztrófavédelem.

(Fotók: Molnár Krisztina/Csongrád-Csanád VMKI)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink