Gyöngyösi Márton: “Orbánnal lassan gyerekeket ijesztgetnek, Varga Juditot egész Európa kiröhögi”

Az Európai Néppárt tizenhárom tagpártjának elnöke kéri, hogy zárják ki a Fideszt a pártcsaládból azok után, hogy Orbán Viktornak korlátlan idejű felhatalmazást szavazott meg a kétharmados többségű Fidesz-KDNP frakciószövetség.

A Néppárt szerint a magyar miniszterelnök az újonnan szerzett hatalmával a kormány könnyedén visszaélhet a civil társadalom kárára.

“A mostani fejlemények azonban meggyőztek minket arról, hogy ezzel a politikával a Fidesz nem maradhat a Néppárt tagja”

–  tették hozzá.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-képviselője szerint ismét szégyenpadra került Orbán Viktor. Véleménye szerint az Orbán-kormány most arra apellál, hogy most egész Európa a koronavírus okozta válsággal van elfoglalva, korlátlan hatalmat szavaztatott meg magának, „egy végtelenül sunyi dolog.”

Hozzátette, egyre több európai politikus beszél arról, hogy itt az ideje egy szolidárisabb, együttműködőbb és erősebb Európát építeni, de a Fidesz ismét teljesen ellenkező irányba hajt.

„Persze, kit zavar, ha Orbánnal lassan gyerekeket ijesztgetnek, Varga Juditot egész Európa kiröhögi, Kovács Zoltánt meg időnként kidobják egy-egy tárgyalásról.”

Leszögezte: az viszont nagyon is zavaró, hogy az ilyen politikusok felelőtlenségének mi, magyarok ihatjuk meg a levét, mert miattuk mi nem lehetünk majd ott, amikor a fontos döntések megszületnek.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Az elmúlt 4 évben titkolták a kórházi fertőzések adatait

2018 nyarán, emberi erőforrások miniszterévé kinevezése után nem sokkal Kásler Miklós a kórházi fertőzéseket nevezte meg az egészségügy egyik legakutabb problémájának, egyben azok visszaszorítását az elkövetkező időszak legfontosabb feladatának – emlékeztet a 444, ami arra is felhívja a figyelmet, hogy ez nem hogy nem történt meg, de az adatok transzparenciája és valóssága körül is számos probléma akadt.

Tovább olvasom »