Győzike belépett a Fideszbe

Nemrég még arról szóltak a hírek a Győzike néven futó roma celebbel, polgári nevén Gáspár Győzővel kapcsolatban, hogy százmilliós nézeteltérése akadt a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV), és ennek folyamán akár börtönbe is kerülhet.

Aztán Győzike március 15-én gondolt egyet, beállt a fideszes Békemenet első sorába:

Innentől nem volt megállás, Facebook-oldalát narancsba borította, majd többek között baráti közeledést mutatott az állampárt főbb propagandistáival is, például az elemzőt játszó Deák Dániellel és az újságírót imitáló Bohár Dániellel:

Végül focipálya fényes gyepéből felbukkanó vakondként helyet kért magának a Fideszben is, biztos, ami biztos.

Természetesen kapott is, méghozzá nem más töltötte ki az ehhez szükséges papírokat, mint a korábban sikertelen elszámoltatási biztosként működő Budai Gyula.

Ezek után tényleg csak a jogállamiság maradékait tegnapi pizzaszeletként hűtő alján keresgélő másnapos idealistaként jegyezzük meg, hogy Győzike a Fideszbe való belépéséről szóló fotóhoz helyszínként a Külügyminisztériumot jelölte meg, azaz pártpolitikai tevékenységre használták a minisztérium épületét, ami kicsit sem arra való.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

70 éve született Hűvösvölgyi Ildikó, Kossuth-díjas magyar színművésznő. Férje Kisfaludy András Balázs Béla-díjasrendező.

Tovább »

Makó lett a legsportosabb település a Kihívás Napján

Hatalmas sikerrel zajlott az 2023-as Kihívás Napja: idén összesen 276 munkahelyi csapat, 166 tanintézmény, 63 település, 83 közösség, 1008 budapesti rendőr, 607 fő 3-1-2 meridián-tornázó több mint 50 millió percet mozgott a Kihívás Napja eseményhez kapcsolódóan – adták hírül a szervezők.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink