Győzike belépett a Fideszbe

Nemrég még arról szóltak a hírek a Győzike néven futó roma celebbel, polgári nevén Gáspár Győzővel kapcsolatban, hogy százmilliós nézeteltérése akadt a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV), és ennek folyamán akár börtönbe is kerülhet.

Aztán Győzike március 15-én gondolt egyet, beállt a fideszes Békemenet első sorába:

Innentől nem volt megállás, Facebook-oldalát narancsba borította, majd többek között baráti közeledést mutatott az állampárt főbb propagandistáival is, például az elemzőt játszó Deák Dániellel és az újságírót imitáló Bohár Dániellel:

Végül focipálya fényes gyepéből felbukkanó vakondként helyet kért magának a Fideszben is, biztos, ami biztos.

Természetesen kapott is, méghozzá nem más töltötte ki az ehhez szükséges papírokat, mint a korábban sikertelen elszámoltatási biztosként működő Budai Gyula.

Ezek után tényleg csak a jogállamiság maradékait tegnapi pizzaszeletként hűtő alján keresgélő másnapos idealistaként jegyezzük meg, hogy Győzike a Fideszbe való belépéséről szóló fotóhoz helyszínként a Külügyminisztériumot jelölte meg, azaz pártpolitikai tevékenységre használták a minisztérium épületét, ami kicsit sem arra való.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »

A nap témája: A héten napsütés és záporok is lehetnek

Változékony lesz az időjárás április utolsó hetében: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is készülni kell. Hajnali fagyok már nem várhatók, helyenként 20 Celsius-fok körüli csúcsértékek is lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább olvasom »