Háború idején is lehetővé tennék a veszélyhelyzeti kormányzást

Miközben a kampány idején a nap 24 órájában vádolták az ellenzéket hazug módon háborúpártisággal a béke fideszes felkent követei, ma kiderült: nemhogy nem képesek a biztonságot garantálni, hanep épp a háború kiterjedésével számolnak. Az orosz-ukrán háborúra hivatkozva ismét a magyar emberek jogainak korlátozását és Orbán túlhatalmát készítik elő, ahogy ez a mai kormányinfón is kiderült – írja közleményében a Jobbik.

Az ellenzéki párt úgy véli, ,,nem kellett eltelnie sok időnek a választások után, hogy a Fidesz ismét kimutassa a foga fehérjét: háború idején is lehetővé tennék a veszélyhelyzeti kormányzást, erre hivatkozva ácsolnák tovább Orbán túlhatalmát. És közben megint becsapták a magyar embereket.” Hozzáteszik, ehhez szükség van a gránitba öntött Alaptörvény újbóli ,,reszelgetésére, de ez Orbánék számára már csak a szokásos ujjgyakorlat” – addig sem kell a magyar emberek mindennapi megélhetési problémáival foglalkozni.

Maga Gulyás Gergely ismerte el, hogy még a kozmetikázott számokkal is brutális a pénzromlás üteme, az emberek fizetése egyre kevesebbet ér, és koránt sincs ennek még vége. A hatalomtechnikai mesterkedések és a propaganda mögött továbbra sem látszik, hogy hogyan kívánják Orbánék a fizetések értékét megőrizni, ad absurdum a bérek fejlesztését előmozdítani, illetve hogyan kívánnak a magyar emberek terhein enyhíteni – jelentette ki a Jobbik.

(Fotó: Bruzák Noémi / MTI)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

102 éve született Jancsó Miklós kétszeres Kossuth-díjas és Balázs Béla-díjas magyar filmrendező, forgatókönyvíró, érdemes és kiváló művész.

Tovább »

Letették a kínai csomagolóüzem alapkövét Makón

Csomagolóanyag-gyárat épít a hongkongi hátterű Benepack Hungary Kft. Makón az ipari parkban, a 65 millió eurós (25,3 milliárd forintos) beruházás alapkövét kedden tették le. A következő 12 hónapban elkészül az üzemet kiszolgáló infrastruktúra, a gyár pedig 2024 szeptemberében működésbe állhat.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Jobbik továbbra is határőrt követel a kerítés mellé

A Jobbik már évekkel ezelőtt felhívta a figyelmet arra, hogy a migrációs helyzet hosszú távon komoly kihívások elé fogja állítani hazánkat, ezért hosszú távú megoldásra van szükség. A kormány azonban erről nem gondoskodott, sőt átverte a magyar embereket – írja közleményében az ellenzéki párt.

Tovább olvasom »