Háború idején is lehetővé tennék a veszélyhelyzeti kormányzást

Miközben a kampány idején a nap 24 órájában vádolták az ellenzéket hazug módon háborúpártisággal a béke fideszes felkent követei, ma kiderült: nemhogy nem képesek a biztonságot garantálni, hanep épp a háború kiterjedésével számolnak. Az orosz-ukrán háborúra hivatkozva ismét a magyar emberek jogainak korlátozását és Orbán túlhatalmát készítik elő, ahogy ez a mai kormányinfón is kiderült – írja közleményében a Jobbik.

Az ellenzéki párt úgy véli, ,,nem kellett eltelnie sok időnek a választások után, hogy a Fidesz ismét kimutassa a foga fehérjét: háború idején is lehetővé tennék a veszélyhelyzeti kormányzást, erre hivatkozva ácsolnák tovább Orbán túlhatalmát. És közben megint becsapták a magyar embereket.” Hozzáteszik, ehhez szükség van a gránitba öntött Alaptörvény újbóli ,,reszelgetésére, de ez Orbánék számára már csak a szokásos ujjgyakorlat” – addig sem kell a magyar emberek mindennapi megélhetési problémáival foglalkozni.

Maga Gulyás Gergely ismerte el, hogy még a kozmetikázott számokkal is brutális a pénzromlás üteme, az emberek fizetése egyre kevesebbet ér, és koránt sincs ennek még vége. A hatalomtechnikai mesterkedések és a propaganda mögött továbbra sem látszik, hogy hogyan kívánják Orbánék a fizetések értékét megőrizni, ad absurdum a bérek fejlesztését előmozdítani, illetve hogyan kívánnak a magyar emberek terhein enyhíteni – jelentette ki a Jobbik.

(Fotó: Bruzák Noémi / MTI)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink