Háború idején is lehetővé tennék a veszélyhelyzeti kormányzást

Miközben a kampány idején a nap 24 órájában vádolták az ellenzéket hazug módon háborúpártisággal a béke fideszes felkent követei, ma kiderült: nemhogy nem képesek a biztonságot garantálni, hanep épp a háború kiterjedésével számolnak. Az orosz-ukrán háborúra hivatkozva ismét a magyar emberek jogainak korlátozását és Orbán túlhatalmát készítik elő, ahogy ez a mai kormányinfón is kiderült – írja közleményében a Jobbik.

Az ellenzéki párt úgy véli, ,,nem kellett eltelnie sok időnek a választások után, hogy a Fidesz ismét kimutassa a foga fehérjét: háború idején is lehetővé tennék a veszélyhelyzeti kormányzást, erre hivatkozva ácsolnák tovább Orbán túlhatalmát. És közben megint becsapták a magyar embereket.” Hozzáteszik, ehhez szükség van a gránitba öntött Alaptörvény újbóli ,,reszelgetésére, de ez Orbánék számára már csak a szokásos ujjgyakorlat” – addig sem kell a magyar emberek mindennapi megélhetési problémáival foglalkozni.

Maga Gulyás Gergely ismerte el, hogy még a kozmetikázott számokkal is brutális a pénzromlás üteme, az emberek fizetése egyre kevesebbet ér, és koránt sincs ennek még vége. A hatalomtechnikai mesterkedések és a propaganda mögött továbbra sem látszik, hogy hogyan kívánják Orbánék a fizetések értékét megőrizni, ad absurdum a bérek fejlesztését előmozdítani, illetve hogyan kívánnak a magyar emberek terhein enyhíteni – jelentette ki a Jobbik.

(Fotó: Bruzák Noémi / MTI)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink