Hadházy: a Csongrád-Csanád megyei rendőrség havi 5 milliót fizet 15 mobilvécéért

A Csongrád-Csanád megyei rendőrség 200 millióért bérel 15 darab toi-toi wécét 36 hónapra. Azaz havi 5 milliót fizetnek 15 WC bérlésért, takarításáért és karbantartásáért. Azaz a rendőrség havonta 333 ezer forintért bérel egy műanyag budit. Ebben nincs benne a kiszállítás, azt 75 ezerért vállalták budinként – számolt be róla oldalán Hadházy Ákos.

A független országgyűlési képviselő szerint ennyiért a belvárosban lakást is lehetne bérelni. De ha a neten kattintgatunk néhányat, akkor is találunk havi 30 ezerért, hetente takarítva mobilvécéket. Feljelentést nem tesz, legfeljebb azt válaszolnák, hogy nem hűtlen kezelés.

Hadházy szerint a jó hír az, ,,hogy úgy tűnik, ezt a bizniszt még nem nyúlta le Mészáros vagy Tiborcz, de az sem öröm, ha valódi vállalkozást bíz meg méregdrágán a rendőrség.”

Hozzátette, hogy valójában mekkora a túlárazás, csak akkor tudhatnánk, ha elérhető lenne a teljes szerződés és mellékletei, de utóbbit nem teszi közzé a rendőrség, a szerződésből pedig csak az árat tartalmazza.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Az államtitkár szerint a gyengülő gazdaság miatt a tanárok meggondolják majd a felmondást

Erkölcsi győzelemként értékelte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a Kúria azon döntését, amely szerint jogszerű volt a pedagógusok sztrájkja januárban – mondta Komjáthy Anna, a szervezet választmányi elnöke az rtl.hu-nak. A jövőbeli munkabeszüntetésekre azonban ez nem lesz hatással, mert azóta a kérdést már jogszabály rögzíti.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink