? Hadházy Ákos a Hír TV-ben mutogatta Orbánék épülő birtokát

Hétfő este Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a fideszes Budai Gyulával vitázott, majd egyszer csak elővette a hatvanpusztai birtokról készített légi felvételt. A fideszes képviselő lefagyott, a műsorvezető M. Dobos Marianne a műsoridőre hivatkozva próbálta letekerni a miniszterelnök édesapjának birtokán folyó beruházásról beszélő független országgyűlési képviselőt.

444 azt írja, a beszélgetés egy pontján Hadházy egy méretes fotót vett elő, amelyen a hatvanpusztai birtokról készített légifelvétel volt látható. Miközben a fotót a kamera felé tartotta, a képviselő azt mondta,

hadd mutassak egy olyan képet, ami a kormánytól független sajtóban elég sokat jelen volt, de a Hír Televízióban sajnos valahogy nem ütötte át az ingerküszöböt.

Az akció láthatóan meglepte Budai Gyulát, aki csak annyit tudott mondani a beszélgetőpartnerének, hogy jobban tenné, ha bejárna a parlamentbe, ott lehetősége lenne előállni az ilyen ügyekkel.

Az Orbán Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek a tulajdonában lévő hatvanpusztai birtokról, és az ott folyó gigaberuházásokról a Makói Csípős is beszámolt. A birtokon a teljesen átépített és modernizált épületek is műemléki védettséget kapnak majd. Hétfőn a parlamentben is felemlegették a miniszterelnöknek a hatvanpusztai beruházásokat, amire Orbán csak annyit felelt, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink