? Orbán papírból se tudott mit felolvasni, miután Jakab Péter kifejtette, miért is egy gengszter

Jogállami keretek között az nem értelmezhető, hogy önök még szabadlábon vannak – mondta Orbánnak a Jobbik elnöke hétfőn a parlamentben.

Talán emlékszik még miniszterelnök úr, hogy három éve azt mondtam itt a parlamentben, hogy ennyi bűnöző előtt én még életemben nem beszéltem. Akkor remegett meg először a bajusz… Aztán eltelt néhány év, és az Egyesült Államok elnöke most nemes egyszerűséggel gengszternek nevezte önt, miniszterelnök úr! Vajon mi lehet ennek az oka?

Ezzel kezdte Orbán Viktorhoz intézett felszólalását Jakab Péter az azonnali kérdések és válaszok órájában.

Engem ezzel nem sértett meg! Én örülök neki és büszke vagyok arra, hogy amit én évek óta mondok, azt most már az Egyesült Államok elnöke is kimondja, hogy ön egy gengszter. Ennek megfelelően el fogjuk számoltatni önt és a bandáját

– tette hozzá a Jobbik miniszterelnök jelöltje, majd úgy folytatta, hogy ha Orbán tényleg kíváncsi arra, hogy mit mondanak önről a magyar emberek, akkor nem hallgatózni kell, meg kukkolgatni mint valami perverz kéjenc, nem a big brothert kell itt játszani, hanem ki kell menni az emberek közé, és meg kell tőlük kérdezni.

,,Én például megszoktam kérdezni, még a Fideszre szavazókat is, hogy miért szavaznak mg mindig önre? És nekem nem azt szokták mondani, hogy azért szavazunk a Fideszre, mert olyan jó az élet, meg magasak a nyugdíjak, meg végre nincs várólista, hanem mert Orbán Viktor már biztos eleget lopott. Miniszterelnök úr! Mit válaszoljak én ezeknek a fideszes szavazóknak? Eleget lopott már? És egyáltalán milyen alapon nevezheti önt gengszternek az Egyesült Államok elnöke? Mit tudnak önről? Erre várom a válasz”

– zárta felszólalását Jakab Péter. Orbán pedig erre válaszul mindössze egyetlen mondatra volt képes:

Nyilvánvalóan az Egyesült Államok elnöke összekeverte Magyarországot Ukrajnával!

– mondta.

Viszontválaszában a Jobbik elnöke kifejtette, hogy tulajdonképpen Orbán az elmúlt 12 évben lopott magának egy országot.

,,Ellopta Tokaj-Hegyalját, a Mátrai erőművet, a Balatont, az egyetemeket, most még az autópályákat és még ki tudja mi mindent? De, ami még ennél is nagyobb bűn, hogy egymásnak ugrasztotta a magyar embereket! Mindig valakit gyűlölni kell! Most éppen a szivárványos zászlót, ami nekem sem a szívem csücske, ettől még soha nem fogom őket gyűlölet céltáblájává tenni, mert egy: magánügy, kettő: a gyűlölet mindig visszahull a gyűlölködők fejére! Ezért mondom, hogy fogja vissza magát, mert a börtönben is lehet valaki Orbán Viktorból Orbán Viktória”

– mondta Jakab Péter.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink