Hamarosan elkészül az Igási út felújítása

Kedden elkezdődött az Igási út aszfaltozása és folytatódik az útpadka rendezése. Csütörtökön már a tervek szerint az első aszfaltréteget húzzák fel – közölte a földeáki önkormányzat.

A község tájékoztatása szerint jövő héten a kopó réteg ráhúzásával és az útpadka végleges kialakításával átadják ezt az immáron teljesen felújított külterületi utat.

A munkálatok márciusban kezdődtek, a közbeszerzésre négy cég jelentkezett, három ajánlat érvénytelen lett. A munkát így a mórahalmi A-MEZŐGÉP nyerte el, 218,6 millió forintos ajánlattal. A közbeszerzés szerint 2619 méter hosszan újul meg az Igási út.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink