📺 Hamarosan megkapják a nyugdíjasok a JóKor című propagandalapot

Hamarosan minden nyugdíjashoz eljut a JóKor magazin. Magyarország kormánya fontosnak tartja, hogy az időskorúak értesüljenek minden, őket érintő intézkedésről, ezért az újság tartalmazza a legfontosabb, közérdekű információkat” – közölte Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.

A videóban Varga Mihály pénzügyminiszter is megjelenik, aki rögtön a tárgyra tér: 2010-ben azt ígérték, hogy a nyugdíjak megőrzik a vásárlóértéküket. „Nemcsak megőrizték, hanem 20 százalékkal növelték is.” A pénzügyminiszter szerint 2022 és 2023 az értékállóságról szól, hiszen január elsejével 15 százalékos mértékben növelték a nyugdíjakat. Nemcsak növelték, hanem ebben az időszakban is megőrzik a 13. havi nyugdíjat.

Nyitrai Zsolt azt mondja, az Idősek Tanácsa kérésére postázzák a nyugdíjasoknak a JóKor magazint, amiből a nyugdíjasok első kézből, közvetlenül értesülnek az őket érintő intézkedésekről. A magazint 2021 szeptemberében is kipostázta a nyugdíjasoknak a Fidesz-KDNP-kormány, akkor Orbán Viktor írta a beköszönőt, természetesen arról, hogy a baloldal elvette a nyugdíjakat, ők meg visszaadják.

A JóKor magazint a Magyar Államkincstár adja ki, de a tartalmat Rogán Antal minisztériuma szállítja hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink