,,Hamis képet festettek le a város pénzügyi állapotáról”

A mai testületi ülésen nem fogadták el a város és az önkormányzati cégek költségvetését, egy héttel elnapolták a tárgyalását. Az ülés után Mucsi Tamás ellenzéki önkormányzati képviselő sajtótájékoztatót tartott, ahol kifejtette: ez egy beismerés, hogy a Fidesz rosszul vezeti a várost és átverik a makóiakat.

Másodszorra sem sikerült elfogadni a költségvetést, a válságköltségvetést, a megszorító költségvetést, ami az elmúlt év fideszes garázdálkodásának eredménye. Maga Lázár János is bírálta a költségvetést, olyan javaslatokat tett, hogy az önként vállalt feladatok finanszírozását, – például családtámogatások, idősek utalványa, szemétszállítási díj kedvezmény –, fagyassza be az önkormányzat – fogalmazott Mucsi Tamás.

Az önkormányzati képviselő szerint ez felér egy beismeréssel, mely szerint a Fidesz öt éven keresztül rosszul vezette a várost és átverte az embereket, hamis képet festettek le a választási kampányban a város pénzügyi állapotáról. Szerinte lehet hibáztatni a multicégeket, de az elmúlt öt évben a Fidesz vezette a várost és ,,eddig is tudtunk a Contitech elbocsátásairól.” Amikor ezekre a problémákra felhívta a figyelmet az ellenzék a kampányban, akkor nem gondolták át a fideszesek, hogy valós baj lehet – véli Mucsi.

A költségvetés tárgyalását március 4-re halasztották.

(Fotó: archív)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink