Grezsa István az óriásplakátokról: ,,Úgy tűnik, hogy az októberi pofonból sem tanultak semmit”

Meglepő kijelentés a Hódmezővásárhelyre kikerül óriásplakátok ügyében.

Grezsa István, korábbi Fidesz által támogatott polgármesterjelölt, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztosa közösségi oldalán ment neki a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület plakátjainak, amiket tegnap helyeztek ki.

Szomorúan láttam a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület plakátjait. Úgy tűnik, hogy az októberi pofonból sem tanultak semmit. Egyébként én teljes mértékben támogatom, hogy bizonyos területeken jöjjön a szakképzett ukrán munkaerő. Az illegális migrációt és a munkavállalás szabadságát utoljára pont a polgármester keverte össze. Haladjuk meg ezt a szintet!

– fogalmazott Grezsa.

Újabb meglepetésként a bejegyzés alatt Székkutas fideszes polgármestere azt írta: ,,Kedves István! Minden tiszteletem a Tiéd, de az októberi pofont nem Ádók János, nem a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület, de véleményem szerint nem is a Fidesz kapta, hanem Grezsa István. 2018 februárjában Hegedűs Zoltán 9.468 szavazatot kapott, 2019 októberében Te 10.042 szavazatot kaptál.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink