Három körözött autó 60 millió forint értékben

A magyar rendőrök két körözött terepjárót és egy személygépkocsit foglaltak le a Röszke és a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen mintegy 60 millió forint értékben.

A  Röszke autópálya- határátkelőhelyen 2021. november 2-án 15 óra 15 perckor jelentkezett kilépésre egy német és egy portugál honosságú Land Rover típusú személygépkocsival két brit állampolgárságú férfi. Az adattári ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy az autók nemzetközi körözés alatt állnak, azokat a brit hatóságok keresik. 
A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a 40 millió forint összértékű járműveket lefoglalták.

A Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen 2021. november 3-án 2 óra 10 perckor szeretett volna kilépni az országból egy román férfi egy német honosságú BMW 520 I típusú személygépkocsi vezetőjeként. Az ellenőrzés azonban megállapította, hogy a járművet a német hatóságok körözik.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a 20 millió forint értékű autót szintén lefoglalták.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »