Három körözött luxusautó akadt fenn a határon

Egy nap alatt négy autót állítottak meg a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen, ezekből háromnak is több mint 10 millió forint az értéke.

Vasárnap délelőtt és kora délután három körözött személygépkocsit fedtek fel 2,5, 10 és 14 millió forint értékben a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen. Az autókat a finn hatóságok keresték és románok voltak a sofőrök.

Később, 17 óra 30 perckor egy 2022 márciusában Lengyelországban forgalomba helyezett Mercedes Benz típusú személygépkocsi vezetőjeként jelentkezett egy román férfi. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a luxusautó szerepel a körözési rendszerben és a lengyel hatóságok keresik. A makói nyomozók a 17 millió forintot érő autót lefoglalták.

A négy autó értéke összesen 44 millió forint.

(Fotók: police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink