Három makói férfi kirabolhatott egy idős nőt egy Szabolcs megyei faluban

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. Gábor 29 éves, B. Dávid 23 éves és K. Tibor 33 éves makói lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2019. október 12-én 6 óra körül megjelentek egy vámosoroszi lakóháznál azzal a céllal, hogy onnan pénzt szerezzenek. Amíg társuk a gépkocsiban várakozott és figyelt, a két fiatalabb gyanúsított bement a házba, és bántalmazta az ott lakó 67 éves idős nőt. Miután a sértett a bántalmazásból eredően a földre került, kitépték a nyakából a nyakláncát, majd a házból készpénzt tulajdonítottak el, és távoztak a helyszínről.

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként 2019. december 16-án Makón elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett tetteseket. A nyomozók L. Gábort és B. Dávidot őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél, K. Tibor az eljárás alatt szabadlábon védekezhet.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Téli üzemmódban a Magyar Közút

Minden év november 10. napjától téli üzemmódra vált a Magyar Közút Nonprofit Zrt., ez az idei évben sincs másként. Így országosan 19 megyei igazgatóságán, 95 mérnökségén és a központi irányításban is 0-24 órás szolgálatra állnak át a szakemberek. A következő hónapokban mintegy 3700-an dolgoznak váltott, 12 órás műszakokban a szükséges téli útüzemeltetési feladatok ellátásán, koordinációján – közölte a társaság a héten.

Tovább olvasom »