Három szegedi társasház nyert kamerarendszert egy program segítségével

Soha nem volt még ennyire fontos lakókörnyezetünk védelme, és ennek megteremtését mindenki számára elérhetővé kell tenni – ez az alapgondolat hívta életre a Közösségi Vagyonvédelmi Programot, melynek keretében most három szegedi társasház jutott ingyen biztonsági kamerarendszerhez. (Fotó: illusztráció.)

A Közösségi Vagyonvédelmi Nonprofit Kft. arról tájékoztatta oldalunkat, programukba 2019 óta jelentkezhetnek Csongrád-Csanád megyei társasházak. Hogy minél több emberhez eljusson a biztonság, a jelentkezők közül kisorsoltak három társasházat, akik számára a kamerarendszert díjmentesen biztosítják.

A december 6-i sorsoláson egy Gutenberg utcai, egy Rózsa utcai és egy Kockaház utcai társasháznak kedvezett a szerencse. A kamerarendszer tervezése azonnal megkezdődött, így a fenti társasházak lakói a jövő év elején már egy sokkal biztonságosabb lakókörnyezetben élhetnek.

Hatalmas szükség van arra, hogy tudatosítsuk az emberekben a közösségi védelem fontosságát, hiszen csak így védhetjük meg lakókörnyezetünket a bűnözőktől. Nagyon örülök, hogy partnereink segítségével megvalósíthattuk a Közösségi Vagyonvédelmi Programot. Úgy gondolom, egy hatalmas lépést jelent a bűnmegelőzésben, hogy mindenki számára elérhetővé sikerült tenni a biztonságot

– mondta Geleta Liliána, a Közösségi Vagyonvédelmi Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A Közösségi Vagyonvédelmi Programban a társasházak akár 50%-os kedvezménnyel juthatnak modern biztonsági kamera rendszerhez. A biztonsági kamerarendszer a hatályos jogszabályoknak és adatvédelmi irányelveknek minden szempontból megfelel. A Közösségi Vagyonvédelmi Nonprofit Kft. a kamerarendszer telepítésén és üzemeltetésén túl teljeskörű segítséget nyújt a társasházaknak a megfelelő adatvédelmi környezet kialakításában.

A program szervezői továbbra is várják a jelentkezéseket a www.kozossegivagyonvedelem.hu oldalon, és látva a sikerét, a későbbiekben terveznek újabb sorsolást, ahol további társasházak juthatnak díjmentesen kamerarendszerhez.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gyöngyösi: A Jobbik nem indul többet együtt a DK-val

Dobrev Klára egy virtigli baloldali alternatívát kínál Orbán Viktor kormányához képest, a Jobbik egy karakteresen jobbközép párt, nem is értem azt a felvetést, hogy csatlakozzunk a DK árnyékkormány kezdeményezéséhez – mondta Gyöngyösi Márton az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink