Három utca újult meg Földeákon

A héten elkészült a Bacsó Béla, József Attila és a Kossuth Lajos utca legrosszabb állapotú útfelületének felújítása.

Hajnal Gábor polgármester közlése szerint pályázaton nyerte útfelújításra támogatást és a képviselő-testület döntése értelmében ezen utcák útfelülete újulhatott meg. Sajnos jelenleg többre nincs lehetőségünk és ez nem a szándékon múlik hanem az anyagiakon – fogalmazott a község első embere.

Csak a legszükségesebb helyreállításokra van lehetőség, nem tudjuk teljeskörűen felújítani a többi még felújításra váró útjainkat. Természetesen igyekszünk minden lehetséges lehetőséget kihasználni, hogy minél hamarabb ezek az utcák is teljes útfelületen kapjanak új aszfaltréteget vagy az útalapra kerüljön záróréteg – tette hozzá egy másik posztban a polgármester.

A község oldalán azt is írják, a műszaki ellenőr vizsgálata és engedélye után kerül átvételre a munka és ezután kerül kifizetésre a teljes ára.

(Fotó: Földeák Község Hivatalos Oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap idézete

74 éve született Szegeden Temesi Ferenc, Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar író, műfordító, drámaíró, forgatókönyvíró.

Tovább olvasom »