Három utca újult meg Földeákon

A héten elkészült a Bacsó Béla, József Attila és a Kossuth Lajos utca legrosszabb állapotú útfelületének felújítása.

Hajnal Gábor polgármester közlése szerint pályázaton nyerte útfelújításra támogatást és a képviselő-testület döntése értelmében ezen utcák útfelülete újulhatott meg. Sajnos jelenleg többre nincs lehetőségünk és ez nem a szándékon múlik hanem az anyagiakon – fogalmazott a község első embere.

Csak a legszükségesebb helyreállításokra van lehetőség, nem tudjuk teljeskörűen felújítani a többi még felújításra váró útjainkat. Természetesen igyekszünk minden lehetséges lehetőséget kihasználni, hogy minél hamarabb ezek az utcák is teljes útfelületen kapjanak új aszfaltréteget vagy az útalapra kerüljön záróréteg – tette hozzá egy másik posztban a polgármester.

A község oldalán azt is írják, a műszaki ellenőr vizsgálata és engedélye után kerül átvételre a munka és ezután kerül kifizetésre a teljes ára.

(Fotó: Földeák Község Hivatalos Oldala)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »