📺 Még keresik a kislány holttestét Makónál, aki a Maros román részén merült el

Még mindig keresik annak a hétéves kislánynak a holttestét, aki egy csónakbaleset miatt merült el a Marosban május elején – számolt be róla az RTL Híradó. Két felnőtt és egy másik gyerek holttestét már megtalálták.

A tragédia május elsején történt a folyó romániai szakaszán a perjámosi (Periam) kikötő környékén. A csónakban hat felnőtt és hat kiskorú utazott, akik át akartak kelni a túlpartra, de néhány méter után a jármű felborult és elsüllyedt. Egy négyéves gyerek azonnal megfulladt, két felnőtt és két kiskorú pedig eltűnt.

A 11 éves áldozat holttestét hétfőn Makó határában emelték ki a tűzoltók a vízből. Ezután úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a kislány holtteste utáni kutatást.

A vízi jármű vezetőjére bűnvádi eljárás várhat, mert több szabályt is megszegett: a 33 éves férfinak nem volt vezetői engedélye, ittasan ült a kormányhoz, a csónak nem volt bejegyezve, ráadásul többen ültek benne, mint amennyi megengedett lett volna.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink