Havi 120 ezerért keres egyetemistákat a NAV

Gyakornoki programot indított, és akár havi 120 ezret is fizet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az egyetemistáknak – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből, amelyben úgy fogalmaznak, „a jelek szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal komolyan veszi a digitális átállást” és „akár havi 120 ezer forintban is reménykedhetnek” a hallgatók.

A NAV gyakornoki programjára informatikai képzést nyújtó egyetemeken toborozza új munkatársait, és a nem túl magas fizetés mellett tapasztalatszerzés lehetőségével csábítja a fiatalokat.

A felhívás szerint a végzős egyetemisták a program során tényleges informatikai szakmai munkát – pl. programozási, tesztelési feladatokat – végezhetnek heti 20 órában. Cserébe 1500 forintos órabért és maximum 120 ezer forintot kaphatnak havonta.

Két budapesti egyetem mellett Szegeden, Győrött, Kecskeméten, Miskolcon és Veszprémben várják a hallgatók jelentkezését.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Gyermeknapra Bohócdoktor csomagot kapott 25 gyermekkórház

A gyermeknap előtti hetekben a piros orros önkéntesek lelkesen dobozokba csomagolták a játékokat, írószereket, finomságokat tartalmazó ajándékokat, melyeket a Foxpost szállít ki a gyermekkórházakba. A tárgyi adományozás segíti a hosszabb ideig benn fekvő gyermekek számára a lelki egyben maradást.

Tovább olvasom »