Hétfőtől szavazhatunk a Tescoban, hogy modern turista útvonal létesüljön a Maros parton

Január 20. és február 16. között a Tesco vásárlói egy kis kupont kapnak a pénztárnál. Ezt a megfelelő urnába dobva szavazhatnak a Makói Természetbarát Sportegyesület pályázatára.

Mint arról beszámoltunk: a Tesco három fordulós pályázatot írt ki, civil szervezetek számára. A makóiak a ,,Turista út létrehozása a Maros parton Makó, és Apátfalva között” címmel adták be az anyagukat, ami a második fordulóba jutott: a terület tulajdonosa, a Körös Maros Nemzeti Park Igazgatósága és a Tesco szakmai zsűrije is támogatásra érdemesnek találta az anyagot.

Az első helyezett 400, a második 200, a harmadik 100 ezer forintot kap a Tescotól a pályázatában megfogalmazott célokra.

A Makói Természetbarát Sportegyesület meghirdetett egy művészeti versenyt négy korcsoportban: óvodás, alsós, felsős, és középiskolás kategóriában. Művészeti megkötés nincs, a műveket digitálisan, (bescanelve, vagy lefotózva) kell eljuttatni a gbor.hajdu3@gmail.com címre. A fájlokat el kell látni egy jeligével és fel kell tüntetni az iskolát és a korcsoportot.

A legjobb művészek korcsoportonként emléklapot és egy kis ajándékot, is kapnak. Műveiket felhasználják a kampányban és kiállítást is rendeznek belőlük.

Beküldési határidő: 2020.02.05., eredményhirdetés 2020.02.10.

A téma a természetjárás, azon belül a turista út a Maros parton, és a Tesco pályázat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Zajvédő fal épül Makó központjában

4,8 millió forint + áfáért több méter hosszan egy falat épít a makói önkormányzat egy ház kerítése mellé a Hollósy Kornélia utcai parkolóban. Zajvédő fal lesz, akárcsak egy autópálya mellett.

Tovább »

Bilincsben vitték el az apátfalvi roma önkormányzat korábbi alelnökét

Mint arról beszámoltunk, egy társaság petrezselyemmel és fokhagymával csalta az áfát. A NAV videót tett közzé az érintettek elfogásáról. A felvételen látható egyik férfi K.T., aki az apátfalvi roma önkormányzat alelnöke volt, a Fidesz támogatását élvezte a 2019-es választáson, de információink szerint jó ideje már nem nemzetségi képviselő.

Tovább »

Fideszes polgármester: Majd a Fidesz-központ megmondja, hogy a kellemetlen kérdésekre mit kell mondani

Tegnap tartotta tisztújító kongresszusát a Fidesz, ahol természetesen Orbán Viktort választották meg a párt elnökének. A tisztújítás során a hazai sajtó több kormánypárti politikust is kérdezett. A XVI. kerület kormánypárti polgármestere, Kovács Péter például meglepően őszinte nyilatkozatot adott, amelyet a 444 szúrt ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink