Hiányzik a Réz András vezette beszélgetés a Páger-díj átadóünnepségéről

Az idén is megkapta egy neves színész a Páger-gyűrűt, Lukács Sándor. Mély mondanivaló, elgondolkodtató mondatok emelték az ünnepség színvonalát, de Orosné Spák Hedvig korábbi makói önkormányzati képviselőnek hiányérzete van.

Az idei díjátadón A két pápa című előadást láthattuk neves közreműködőkkel, úgy, mint Jordán Tamás, Molnár Piroska, Trokán Anna és természetesen a díjazott, Lukács Sándor.

,,Elismerésem az ötletgazdának, de van egy kis hiányérzetem: a Réz András vezette beszélgetés. Abból a társalgásból mindig áradt a derű, a komolyság egyaránt. Olyan dolgokat ismertünk meg a díjazott életéből, ami sokszor tanulsággal szolgált”

– fogalmazott a Makói Csípősnek Orosné.

Felidézte annak a hangulatát is, amikor régen svédasztalos fogadás volt a kávéházban, ahol egyébként nem a felszolgált étel volt a fontos.

A kuratórium tagjai és a díjazott a nézőkkel volt. Sok rajongó készíthetett fotót a kedvencével, szót válthatott vele. Ezen minden díjazott szívesen vett részt. Beléphetett bárki az utcáról, nem utasította ki senki. Emelné a díj rangját, ha a két eseményt ötvöznék

– fogalmazott oldalunknak a korábbi önkormányzati képviselő.

Felvetette, lehetne az emlékezés két napos, sőt az sem lenne ördögtől való, ha a képviselők közül valaki tagja lenne a kuratóriumnak. Esetleg akkor több vidéki érdemes művész kapna díjat. Bár minden színész megérdemelten lett a gyűrű tulajdonosa , de nagyon fővárosközpontú a díj. A vidéki színészek között is biztosan van olyan, aki megérdemelné Makó elismerését – tette hozzá. Bízik abban, hogy még sok-sok évig sok-sok művész részesülhet ebben a szeretettel átitatott díjban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink