Hirtelen nagyon érzékenyek lettek a fideszes szavazók a Varga Juditot ért támadás miatt

Fura: amikor Orbán Viktor legaljasabb karaktergyilkosságra szakosodott médiabirodalma bizonyítottan válogatott ocsmányságokat hazudik az ellenzéki politikai szereplőkről, az nem érinti olyan érzékenyen a ,,kereszténydemokrata” lelkivilágot.

Hogy Varga Juditról igaz-e, amit az ördög ügyvédje állít, még nem tudhatjuk, amíg nem láttunk bizonyítékot. Varga tegnap közölte: perel, mert semmi nem igaz abból, amit róla állítanak.

Érdemes megnézni, hogy reagált az átlag Fidesz-szavazó, hogy feddhetetlen miniszterüket megvádolták. Nem, nem egy ellenzéki médium, amit adóforintokkal tömnek ki kormánypárti közszereplők gusztustalan lejáratása érdekében, mert ilyen nem is létezik, hanem vélhetően egy random figura, aki kikerült a nertársak szeretetközösségéből, csak maradt nála némi kellemetlen infó:

Hol volt vajon akkor ez a sok érzékeny lelki világú ízlés- és erkölcsrendész, amikor Orbán Viktor annak idején az országgyűlés aktuális ülésszakát Terry Blackre hivatkozva nyitotta meg és csípőből buzizott egy velőset?

Korábban a 888.hu Tóbiás József feleségét úgy támadta be, ahogy az még soha nem fordult elő a magyar médiatörténelem egészét tekintve, ráadásul egy olyan bátor szerzővel, aki „H888R” néven futott. A Habony Árpi-féle etikai-kódexbe simán belefért egy olyan „újságírói” kérdés is, hogy

„Ön kiverné-e Tóbiás József feleségének régi képére?”

Hol voltak ezek az emberek, akik most idegből verik a billentyűzetet Varga Judit védelme érdekében? Hol voltak, mikor néhány hete Jakab Péterről hazudott ordasat a Fidesz összes portálja?

(zsurpubi.hu nyomán)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink