Holnap kezdődik az ajánlásgyűjtés

Holnap hivatalosan is elkezdődik a választási kampány, amelyben a választópolgárok egyéni választókerületi képviselőjelölteket ajánlhatnak a parlamenti választásra. Az Egységben Magyarországért honlapján könnyeden megtalálhatjuk, hol tudunk aláírni az ellenzéki jelölteknek.

Azoknak, akik támogatni szeretnék az Egységben Magyarországért jelöltjének indulását, az ajánláshoz meg kell adniuk a nevüket, az állandó lakcímüket, illetve a személyi számukat, majd az ajánlást saját kezű aláírással hitelesíteni. Ennek megfelelően magukkal kell vinniük egy személyazonosításra alkalmas okmányukat (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél stb.) és a lakcímkártyájukat.

Minden egyéni jelöltnek 500 aláírást kell gyűjtenie a nyilvántartásba vételhez. Egy választópolgár több jelöltet is ajánlhat abban a körzetben, ahol él.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »