Így mulat a „kispénzű” miniszterelnök

A megtévesztő vagyonnyilatkozatokkal és az öttömösi disznóvágáshoz hasonló színjátékokkal próbálja elrejteni, hogy az elmúlt 12 évben az egész Orbán család és a teljes baráti körük is közpénzből milliárdosokká lettek – hívja fel a figyelmet Dr. Lukács László György, az ellenzék közös országgyűlési képviselőjelöltje a Jász-Nagykun-Szolnok megyei hármas körzetben.

Lukács azt írja: ,,Így mulat a „kispénzű” miniszterelnök egy olyan budapesti luxusétteremben, ahol egy főre 33 ezer forint a vacsora. A hét fáradalmait a több milliárd forintból épülő hatvanpusztai kastélyban pihenheti ki, hétvégente pedig oligarcha barátai magánrepülőivel utazik meccset nézni a VIP-szektorba. Ez Orbán Viktor valódi élete.”

Hozzátette, a nagy drágulások miatt egyre nehezebb megélni Magyarországon, közben Orbán és a fideszes kiváltságosok a mi pénzükön élnek fényűző életet.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink