Holnap kezdődnek a maroslelei szolgáltató ház munkálatai

Az önkormányzat 255,1 millió forint vissza nem térítendő, uniós pályázatot nyert szolgáltató ház kialakítására, amely a volt református iskola épületében kap helyet, ezt alakítják át.

Drimba Tibor polgármester tájékoztatása szerint július 4-én megtörtént a nyertes kivitelezővel a szerződéskötés és 13-án, azaz csütörtökön átadják a munkaterületet. Az épület tervezésénél törekedtek stílusának megőrzésére, ezért a harang tornyát újjáépítik és éjjeli díszvilágítást is kap, emlékeztetve múltjára és abban betöltött szerepére.

A munkavégzés miatt a Rákóczi utca forgalmának lassítása és a lakosok védelme érdekében 4 db jelzőeszközt telepítenek augusztus végéig. A polgármester több látványtervet is megosztott:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap képe

Így szeretne Makó fürdőváros lenni: derékig érő gazzal találkozhatnak a turisták (és a helyiek) a Hagymatikum mögött.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Óföldeákra tekertek a Kerisek

A HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium századik tanévének alkalmából kerékpártúrát szerveztek szombaton névadójuk tiszteletére. Nagyjából két osztálynyi diák jött össze, pedagógusok, valamint szülők és külsősök is.

Tovább olvasom »

Furcsa körülmények között történt a csanádpalotai motoros baleset

A múlt hétvégén motoros baleset történt Csanádpalotán. A kezdeti hírek arról szóltak, hogy közúti baleset volt, amelyben a motor vezetője és utasa súlyosan megsérült, amikor is egy személygépkocsival ütköztek egy útkereszteződésben. Másnapra nem csak a régiónk sajtója, hanem az országos is felkapta a hírt, sőt országos tévécsatornák is forgattak a helyszínen.

Tovább olvasom »