Idén is indul az Év fürdője versenyen a Hagymatikum

Az Év regionális fürdője kategóriában indult a Hagymatikum a termalfurdo.hu által szervezett játékon. A szavazók értékes nyereményben részesülhetnek. A makói fürdőre voksolni ide kattintva lehet.

A fürdők három kategóriában versenyeznek egymással. A legnagyobb és legismertebb, valamint nagyvárosokban található fürdők “Az Év Fürdője 2019” kategóriában, a regionálisan ismert fürdők “Az Év Regionális Fürdője 2019”, míg a kis településeken található kis fürdők “A Helyiek Kedvenc Fürdője 2019” kategóriákban indulnak. Mindhárom kategóriában a legtöbb szavazatot szerző fürdő nyer.

Egy szavazó kategóriánként csak egy fürdőre szavazhat. A szavazók között kisorsolnak belépőjegyeket a mórahalmi gyógyfürdőbe; 2 fő részére szóló 2 éjszakás wellness utalványt a mórahalmi Elixír Hotelba; 2 fő részére 2 éjszakára szóló utalványt az orosházi Corvus Hotel Aquába.

A toplistákat itt lehet megnézni. A július 3-i állapot szerint a második helyen áll a makói Hagymatikum.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink