Idős szomszédaihoz tört be egy páros Apátfalván

Elektronikai eszközöket lopott idős szomszédaitól Apátfalván egy helybeli páros, akiket a makói rendőrök rövid időn belül elfogtak.

A rendőrségre 2022. június 26-án érkezett bejelentés, hogy egy apátfalvi ingatlanba ismeretlen személyek betörtek és onnan elektronikai eszközöket és egyéb használati tárgyakat loptak el mintegy 100 ezer forint értékben. Az eljárás során a nyomozók rövid időn belül azonosították a 26 éves elkövetőt és 50 éves társát, akikről megállapították, hogy a napokban a kerítésen keresztül bemásztak a szomszédban lakó, éppen távollévő idős házaspár kertjébe, majd onnan a nyitott ablakon keresztül a házba is besurrantak. A rendőrök a helybeli férfit és nőt elfogták, és előállították a Makói Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket.

Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

7 éve hunyt el Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar költő, szerkesztő, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

A Pápay diákjai kapták a sütivásár megmaradt finomságait

Az adventi gyertyagyújtáson jótékonysági sütivásárt tartott az Angyalsóhaj Alapítvány. A vasárnapi akcióra összegyűlt süteményekből megmaradt, becsomagolt finomságokat a Pápay Endre Általános Iskola és Szakiskola diákjai kapták meg – adta hírül a polgármester férjéhez köthető szervezet.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink