Időtlen, őszi stílus pár lépésben, avagy gyakorlati útmutató nőknek (x)

Az ősz beköszöntével a természet színpalettája megváltozik, ezzel együtt a ruhatár tartalma is átalakul. Az időtlen őszi fellépés megteremtése egyrészt szabad utat biztosít az elegáns, stílusos megjelenésnek, pláne ebben a minden tekintetben változékony időszakban, másrészt az ellenálló ruhaneműk mandátuma nem egy szezonra szól, azaz a beszerzésük bátran tekinthető befektetésnek. Ez az útmutató abban hivatott segédkezni, hogy a vásárlás, különösen ezen a szemüvegen keresztül nézve, ne jelentsen semmiféle problémát.

Kezdjük az alapokkal!

Az időtlen őszi gardrób alapjait olyan darabok alkotják, amelyek szabadon kombinálhatóak és egymástól merőben eltérő stílusokat is képesek közös nevezőre hozni, vagy legalábbis összekötni egymással. Ezek közé tartoznak a tökéletesen illeszkedő fekete nadrágok, a komfortos és trendi kötött pulóverek, valamint a klasszikus kabátok, illetve a variálható női ruhák. Ezek a darabok nemcsak praktikusak és kényelmesek, hanem eleganciát is kölcsönöznek viselőjüknek. A Calvin Klein kollekciói kiváló forrásai ezeknek az alapdaraboknak, melyeket a minőség, és az időtállóság jellemez.

Az őszies színek egyszerűen varázslatosak!

Az őszi színpaletta a természet árnyalatait tükrözi: a gazdag barnától a mély borvörösig, a mustársárgától a tengerészkékig. Ezek a színek tökéletes hátteret biztosítanak a különféle textúrák és motívumok játékához. Nem érdemes háttérbe szorítani a kockás vagy csíkos mintákat sem, amelyek dinamizmust és változatosságot kölcsönözhetnek a komplett fellépésnek. A Calvin Klein kínálatában található elegáns, de visszafogott mintájú ruhadarabok ideálisak lehetnek az őszi színkavalkádhoz. Sőt! A Calvin Klein táska felhozatala is figyelemre méltó, mivel a kiegészítők tovább fokozhatják az erősíteni kívánt hatást: stílusosságot, kellemet és természetesen komfortosságot.

Végre, itt a réteges öltözködés ideje!

Az ősz a réteges felöltözés legoptimálisabb időszaka. A változékony időjárás miatt fontos, hogy a ruházat multifunkcionalitásról tegyen tanúbizonyságot, így borítékolható a maximális alkalmazkodás a körülményekhez, mint amilyen a hőmérséklet teljes mértékben kiszámíthatatlan ingadozása. Egy testre szabott blézer, egy meleg kardigán vagy egy elegáns poncsó hozzáadhatja az outfithez azt a plusz réteget, amely nemcsak melegséget ad, hanem stílusos megjelenést is garantál. A Calvin Klein termékei között számos olyan darab fedezhető fel, amelyek tökéletesen belepasszolnak a réteges öltözködés művészi kivitelezéséhez. Mert azért kétség se férjen hozzá, hogy a maradéktalanul trendi végeredmény elérése nem feltétlenül egyszerű feladat, de ha sikerül, akkor bizony a látvány magáért beszél.

Vigyázat, a kiegészítők sem aludhatnak téli álmot!

Az őszi stílusvilág kiegészítőkkel varázsolható teljessé. Egy kellő melegséget adó sál, egy elegáns kalap vagy egy minőségi kézitáska nemcsak praktikus, hanem stílusos kellékévé is válhat a megjelenésnek. A Calvin Klein táskák különösen jó választásnak bizonyulhatnak, hiszen ezek a darabok hozzák a márkától megszokott trendiséget, kellemet, ugyanakkor, bár önmagukban is megállják a helyüket, a ruházat egészével együttműködve hozható ki belőlük a legtöbb.

Szponzorált cikk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább olvasom »